14.7 C
Skopje
24.4.2019 - 12:43

Ознака: Големиот брат

„Големиот брат“ во градинка

Оваа иницијатива или предлог не е нешто што веднаш треба да се прифати или да се отфрли. Со оглед на чувствителноста од повеќе аспекти,...