Ознака: голема посетеност

Голема посетеност на ски-центарот „Нижеполе“

Деновиве голем број љубители на скијањето од Битола и соседните градови, Демир Хисар, Прилеп, Неготино, Кавадарци и Ресен се упатија кон ски-центарот „Нижеполе“. Поради големите...