Ознака: Голгота

Велигденска: лајф коучи

(Писмо до Неговиот незнаен апостол) Ти, што си останал анонимен апостол, а си бил сведок на Голгота, слушни ме добро! Многу време помина од...

Име од болка и од вечност

Записи во несоница Пред неколку години седев на брегот од Реката на болката што ја поплавува колективната душа на мојот народ и ги запишував со...