20.9 C
Skopje
19.8.2019 - 23:38

Ознака: годишни одмори

И кучињата сакаат на море

Во прилог 10 раси кучиња што во вода се чувствуваат попријатно „Семејството на море, а кучињата на улица?!“ е кампањата со која здруженијата за животните...