Ознака: говорење англиски

Велика Британија ќе им забрани влез на мигрантите кои не зборуваат...

Велика Британија ќе им забрани влез на мигрантите кои не зборуваат англиски и на неквалификувани работници во странство, според планот за имиграција по брегзит претставен...