17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 7:47

Ознака: Глобус

Кои земји се најподготвени да се справат со пандемија

Неодамна објавениот Индекс на глобална здравствена безбедност покажува кои земји во светот се најподготвени да се справат со епидемија или пандемија. Оваа тема повторно...