-0.2 C
Skopje
17.1.2022 - 14:41

Ознака: глобални цели

Инсталацијата „Шума за промена“ ги претставува глобалните цели

Со проектот „Шума за промени - Павилјон за глобални цели“ на архитектонското студио „Ес Девлин“, Велика Британија учествува на годинашното Биенале и ги поканува...