3.6 C
Skopje
10.12.2019 - 7:40

Ознака: Глобална потрошувачка

Глобална потрошувачка на јаглен

Југоисточна Азија лани беше единствениот регион во светот во кој учеството на јаглен за производство на енергија се зголеми, според Меѓународната агенција за енергија...