5 C
Skopje
20.11.2018 - 9:19

Ознака: Глобализaм

Глобализмот е робовладетелство

Денешниот глобализам има една единствена цел. Елитите треба да завладеат со светот сосема и целосно, а другите деведесет и пет отсто од популацијата да...