10.8 C
Skopje
27.10.2021 - 13:12

Ознака: Глобален

Глобален имунитет дури во 2023 година

Новиот извештај на „Економист интелиџенс јунит“ (ЕИУ), истражувачката и аналитичка дивизија на угледната британска организација, покажува дека без оглед на местото на живеење, сепак...

Русија ја менува својата надворешна политика

На 6 ноември, Судан и Русија потпишаа документ што на Русите им дозволува формирање поморска база и центар за снабдување. Според овој договор, базата...

Глобален филмски музички натпревар

Филмскиот музички натпревар (ФМН) бара талентирани музичари, филмаџии и графички дизајнери од Македонија за натпревар што утре ќе почне глобално во сите земји, на...