7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 23:47

Ознака: Глаубер Контесото

Светот го доби првиот доуж-милионер

Глаубер Контесото станал милионер за само два месеца, откако се решил да ги послуша советите на Илон Маск и да инвестира во криптовалутата доужкоин. Контесото...