Ознака: Главниот извршен директор на Кина

Кери Лам се кае, но можеби е предоцна

Лидерката Кери Лам покажа извесно каење за случувањата во Хонгконг, што може да се заклучи според преписот од нејзиното обраќање дадено за време на...