Ознака: Гинис

Најскапи бескорисни работи според Гинис

Заб на познат воен водач, прамен од коса на поп-икона, тепих на крал, се само некои од предметите за кои луѓето издвојувале илјадници, па...

Скопјани денеска ќе ја прават најголемата елка од луѓе за Гинис

Плоштадот „Македонија“ во 13 часот ќе биде местото каде што скопјани ќе се обидат да постават нов Гинисов рекорд за најголема новогодишна елка во...

Град Скопје: Дојдете на плоштад да ја направиме најголемата елка од...

Плоштадот „Македонија“ утре во 13 часот ќе биде местото каде што скопјани ќе се обидат да постават нов Гинисов рекорд за најголема новогодишна елка...

Хорови од Македонија, Бугарија и Србија ќе пеат за во Гинис

Членовите на штипскиот Градски хор ќе бидат дел од неколку стотици хорови на Балканот, што ќе учествуваат во поставување Гинисов рекорд во хорско пеење. -Се...

Снуп Дог со џиновски коктел влезе во Гинис

Снуп Дог влезе во Гинисовата книга на рекорди по направен најголем коктел. Својот рекорд го регистрираше на фестивалот „Ботл Рок Нејпа Вели“, кога направи...