Ознака: гинисова книга на рекорди

Прстен со 12.638 дијаманти влезе во Гинисова книга на рекорди

Прстен што потсетува на расцветан цвет, чиј автор е Харшит Бансал, основачот на компанијата „Ренани џуелс“ од Меерут, Индија, постави нов гинисов рекорд, пренесува...

„Твенти уан пајлотс“ влезе во Гинис со најдолгиот видеоспот на сите...

Американската рок група „Твенти уан пајлотс“ влезе во Гинисовата книга на рекорди со  со најдолгото музичко видео на сите времиња. Групата во јуни ги повика...