Ознака: гимнастички првак

Павле Павлов – гимнастички првак во сите категории

Павлов беше меѓу најдобрите и најекспонираните македонски гимнастичари во 60-тите години од минатиот век. Повредата го оддалечи од омилениот спорт, кој подоцна го замени...