0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 10:55

Ознака: Гилотина

Гилотината на референдумот

Гилотината, значи, е направа што не сече ни раце, ни нозе туку само глави, најдрагоценото нешто што го создал Господ. Да. Таа е генијално...