Ознака: германски политичари

Залагањето за бегалците ги доведува германските политичари во опасност

Неколку германски политичари кои јавно застанаа во одбрана на бегалците, примиле смртни закани по наводното политички мотивирано убиство на еден од партиските сојузници на...