28.7 C
Skopje
18.7.2019 - 17:51

Ознака: германски дизајн

Американски автомобил со германски дизајн – „норман тимбс спешл“

Американецот Норман Тимбс создал многу необичен и чуден автомобил. Тој бил дизајнер на возила за формула „Инди 500“, но исто така ги обожавал и...