26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 17:26

Ознака: германски визи

Удвоен бројот на барања за германски работни визи од Балканот

Германија се соочува со дуплирање на барањата за работни визи од балканските земји, а нејзините дипломати во регионот веќе не се во состојба да...