Ознака: Георги Трајков

Концерт за класична гитара на Дамјан Илиевски и Георги Трајков

Концерт за класична гитара на младите музичари Дамјан Илиевски и Георги Трајков ќе се одржи во домот на културата „Кочо Рацин“ во Скопје, утревечер,...