5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 22:43

Ознака: Георги Гоце Дуртаноски

Четириесет години афирмација на Македонија во Англија

Ресторанот „Вардар“ во гратчето Литлхамптон наедно е најстар македонски ресторан во континуитет надвор од границите на нашата татковина Македонија Во гратчето Литлхамптон во Сасекс беше...