38.8 C
Skopje
27.7.2021 - 19:28

Ознака: Геополитичката

САД го претвораат Пацификот во база за битка со Кина

Откако многу години постојано беа вклучени во копнени операции, американскиот марински корпус се враќа на своите корени како поморска експедициска сила, и тоа на...