Ознака: генијалци

„Ху“ – обожавани музички генијалци и чудаци

На средината на 1960-тите години рок-музиката не беше само мејнстрим-медиум во рамките на поп-културата туку и неповратно се оттргна од дотогаш поставените и владејачки...

Каде нѐ дотераа генијалците со сите петки?

Зошто да не може ученик со една или две четворки да се запише во училиштето што го сака? Зошто четворките да се пречка за...