8.1 C
Skopje
23.2.2020 - 20:10

Ознака: генерирање кризи

Избрзани решенија за генерирање кризи

Соочени сме со општествена состојба кога политиката е над сѐ, а се покажува дека во такви услови шансите за напредок потонуваат. Сите закони што...