Ознака: генератори

Се палат ли генераторите на Југоисточна Европа

Повеќе или помалку, растот на БДП во земјите од Балканот е квалификуван како значителен Според истражувањето на Светската банка насловено „Пролет 2021“, објавено минатата недела...