11.8 C
Skopje
17.10.2021 - 11:08

Ознака: генерал Тодор Атанасовски

Заминување на големиот стратег

Ин мемориам: генерал Тодор Атанасовски На 93-годишна возраст почина генерал-полковник Тодор Атанасовски, првоборец и носител на партизанска споменица од 1941 година, поранешен носител на повеќе...