7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 22:15

Ознака: генерални спонзори

НЛБ Банка и Виза генерални спонзори на најновиот филм на Милчо...

НЛБ Банка и Виза се Генерални спонзори на најновото филмско остварување „Кајмак“ на познатиот македонски филмски режисер и сценарист Милчо Mанчевски кое започнува да...