30 C
Skopje
19.9.2018 - 19:05

Ознака: гаспачо

Која храна треба да се јаде лете?

Летното време наложува и посебен начин на исхрана, избирање продукти што нема да ни предизвикаат мачнина по јадењето и ќе бидат полни со хранливи...