11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 9:49

Ознака: Гарфанкел

Сајмон и Гарфанкел – дует наречен хармонија

Во светот на музиката, музичарите стануваат уметници доколку во животот успеат за својот труд да добијат награда на масовно прифаќање и вреднување на нивните...