28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 14:26

Ознака: Галиште

„Чебрен“ ќе се гради, „Галиште“ ќе чека

Во наредните неколку недели се очекува тим од ИФЦ да ја посети нашата земја и, се очекува, тогаш да бидат утврдени повеќе детали за...

Заев: Проектот „Чебрен“ и „Галиште“ ќе биде 220 милиони евра, банките...

Чебрен и Галиште ќе биде помала инвестиција од околу 220 милиони евра, а не мегаломански зафат. Македонија сама ќе ја реализира зашто е финансики...