24.4 C
Skopje
13.5.2021 - 20:06

Ознака: „Галичка свадба”

За 55 години – 45 незаборавни спектакли

Како почна сѐ во далечната 1963 година и кои се највпечатливите моменти од досегашната 55-годишна историја на манифестацијата „Галичка свадба“, која е израз на...