Ознака: газирана вода

Македонскиот бренд Пелистерка со милион продадени единици во Бугарија

Газираната вода на македонскиот бренд Пелистерка за само една година, ја престигна бројката од 1.000.000 единици на бугарскиот пазар. Во конкуренција со многу домашни...