Ознака: Габриела Кулебанова

Кулебанова: Поддршката за жените претприемачи недоволна

Сојузот на стопански комори на Македонија, Здружението на бизнис-жени и Федерацијата на фармери покренуваат иницијатива за формирање посебен фонд за финансиска поддршка на женското...