1.8 C
Skopje
2.12.2021 - 21:03

Ознака: вулкани

На Месечината имало вулкани

Пред две милијарди години течела лава на површината на Месечината, покажала анализата на карпите што биле донесени на Земјата како дел од кинеската мисија...