4.8 C
Skopje
22.2.2020 - 14:49

Ознака: втор пензиски столб

Пари има, нема виновник за дупката во вториот пензиски столб

Ќе се открие ли виновникот или целата афера ќе се забошоти? Кој учествувал во скандалот и зошто толку време се криела кражбата од идните...