31.8 C
Skopje
24.6.2021 - 12:58

Ознака: Второ соочување

Второ соочување на власта и на опозицијата во Софија

Владејачката партија ГЕРБ ќе ја задржи доминацијата, но со помала поддршка отколку пред четири години, се првичните резултати од завчерашните локални избори во Бугарија....