17.8 C
Skopje
26.9.2021 - 22:00

Ознака: Вртоглавица

Вртоглавица во рана пролет

Проблемот со вртоглавица е доста чест - цели на 20-30 проценти од целата популација, а дури 50 отсто од луѓето со над 75-годишна возраст,...