-3.2 C
Skopje
28.1.2022 - 12:18

Ознака: врзани

Неврзаните не пречат да сме врзани и со евроатлантистите

На последниот самит на Движењето на неврзаните, кој се одржа неодамна во Белград, учествуваа 105 земји од светот, како и 11 меѓународни организации. Македонија...