Ознака: врева

Тетовец со воздушна пушка стрелал во деца кои му правеле врева

Тетовската полиција приведе 76-годишен маж по претходно добиена пријава дека тој пукал кон деца собрани пред зградата во која живее. Како што информираат од МВР,...

Требаше да се сообразиме пред да се вообразиме

Тешко време за фактите... Пред нив не само што одамна не се молчи (а најмалку од новите „богови“), туку сѐ погласна е вревата што...

За книгите што не се читаат на плажа, среде врева, самослици...

Сѐ ми се чини дека кај македонските читатели расте еден консумирачки апетит за голтање пред сѐ, романи и романчиња, со кои во моментот можат...