Ознака: врвен

Концерт на Филхармонијата со врвниот пијанист Андреј Гугнин

„Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија, кој ќе се одржи в четврток, на 28 февруари, во 20 часот....