8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 0:51

Ознака: враќање на работа

На работа се враќаат родители на деца до 10 години и...

Според одлуката на Владата, на работните места и во редовен работен процес се враќаат само родителите на деца вклучени во воспитно-образовниот процес во училиштата...

Враќањето на работа не важи за болните и за родители со...

Владината одлука од вчерашната 57-ма седница за враќање на работа од 1 јуни не важи за хронично болните и за родителите кои имаат деца...