Ознака: вратени

Вратени 152 македонски државјани од Италија

Министерството за надворешни работи информира дека денес беше организиран лет за враќање на македонските граѓани затекнати во Италија. И покрај поголем број на пријавени...

Вратени 125 македонски граѓани од Шведска, Данска и Холандија

Министерството за надворешни работи информира дека денес беше организиран лет за враќање на 125 македонски граѓани затекнати во Шведска, Данска и Холандија. - Упатуваме благодарност...

Со вонредни летови од Берлин и Келн вратени над 90 македонски...

Авиокомпанијата „Визер“ вчера спровела нови вонредни летови со кои превезени се повеќе од 90 македонски државјани од Германија (Берлин и Келн) кои биле заглавени...

Вратени 169 македонски граѓани од Хрватска

Министерството за надворешни работи информира дека во соработка со Генералниот секретаријат на Владата и Министерството за здравство, вечерва организираше враќање во земјата на 169...

Обвинителите на СЈО вратени на старите работни места

Советот на јавни обвинители вчера го констатира и прекинувањето на мандатот на обвинителите од СЈО, откако во саботата беше разрешена специјалната јавна обвинителка Катица...

На фирмите им се вратени 370,7 милиони евра од ДДВ

Повратот на ДДВ кон фирмите достигна 22,8 милијарди денари или 370,7 милиони евра, заклучно со ноември. Тоа се 18 отсто повеќе во однос на...