11.8 C
Skopje
24.9.2021 - 22:29

Ознака: вратени државјани

Вратени десетици косовци од Сирија

Десетици државјани на Косово, меѓу кои и жени и деца, кои се наоѓале во областите опфатени со војна во Сирија, се вратија во Косово...