Ознака: воредната состојба

Спасовски: Нема одлука за ограничување на движењето, апел до повозрасните граѓани...

Техничкиот премиер, Оливер Спасовски, вели дека и денеска, неколку часа од прогласувањето на воредната состојба, животот продолжува да функционира исто како вчера. Владата на седница...