29 C
Skopje
24.9.2018 - 14:02

Ознака: Вооружени сили

Националните безбедносни стратегии на тапет

Иако во Австрија и во Германија постои заеднички став дека европската и светската безбедност се влошени, на Русија не се гледа како на голема...

Додик ја обнови идејата за сопствена војска на РС

Република Српска може да има своја војска, но проблем се двојните аршини на меѓународната заедница, која ја форсира идејата за војска на Косово, сметаат...