-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:39

Ознака: вооружени конфликти

ОН: Лани ширум светот во вооружени конфликти убиени или осакатени над...

Над 10.000 деца биле убиени или осакатени во вооружени конфликти ширум светот минатата година, други биле принудени да станат борци или се уапсени при...