-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 5:43

Ознака: вонбрачни деца

Бракот демоде, сѐ повеќе вонбрачни деца

Македонија фаќа чекор со европските трендови Иако македонското општество во основа е традиционално, свртено кон семејните вредности, сепак статистиката покажува дека европските трендови стануваат сѐ...

Бугарија на второ место според бројот на вонбрачни деца

Бугарија е на второто место според бројот на новороденчиња што се родени во вонбрачна заедница од земјите-членки на ЕУ, покажаа податоците од анализата на...