Ознака: волонтерска акција

И Македонија во темнина за време на „Часот на планетата Земја“

Шеста година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска волонтерска акција „Часот на планетата Земја“, во која учество ќе земат над...