15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 16:42

Ознака: возрасни

Овој шпорет е направен само за возрасни?

Бисерчиња од детските главчиња (3) - Немој Алек, не фаќај го шпоретот, ќе те фати струја - викна татко му Диме. - Зошто, тато, не ја...

Фон дер Лајен: Половина од возрасните во ЕУ ќе бидат вакцинирани...

До крајот на овој месец 300 милиони дози ќе бидат доставени до Европската Унија, ќе бидат инјектирани 245 милиони дози, а оваа недела половина...

На возрасните им снемуваат изговори, а на децата им снемува време

Во одредени периоди од историјата, кога институциите и назначените лидери не се залагале и не преземале мерки, останувало на младите да реагираат. Тоа се...

Возрасните над 50 години слабо ги познаваат компјутерите

Многу мал процент од населението што е над 50-годишна возраст поседува компјутерски вештини и поради тоа тешко доаѓа до работа или, пак, остварува деловни...

И жените пишуваат фантастика за возрасни

Зошто фантастичните новели за возрасни од женски автори честопати се маркирани како фантастика за тинејџери? Зошто фантастичните новели за возрасни од женски автори честопати се...