Ознака: Вознемирувачки

Вознемирувачки безобразна и неверојатно блес(к)ава колумна

Јас искрено сум сит, море презаситен веќе од планетарни кошмари. Особено затоа што еден од тие кошмари падна и врз нас и никако да...